Cosulete foietaj cu branza dulce vanilata si fructe

de RuxyRux in Prajituri, 29 Aug 2012 | 7938 vizualizari

 

Simple, rapide si delicioase!

 

INGREDIENTE

  • aluat de foietaj( cam jumatate)
  • 250 gr branza de vaci cremoasa
  • 100 gr zahar
  • extract de vanilie( sau vanilie de care aveti)
  • pudra de coaja de portocala o lingurita
  • 1 ou si 2 galbenusuri
  • 1 galbenus pentru uns aluatul
  • fructe: piersici, struguri, zmeura...sau ce doriti
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cosulete foietaj cu branza dulce vanilata si fructe:

Pregatim formele de briose.

Decupam patrate din foaia de copt( pergament) pentru cate bucati dorim sa facem.

Decupam din aluat cu un cutit patrate si le asezam pe foitele pergament.

Asezam cu totul in forme. Formele le instalam pe tava de copt pana sa le umplem. Vor fi mai greu de mutat cu compozitia in ele.

Pregatim branza , amestecam cu vanilie, zahar si pudra de portocale, apoi cu ouale. Din crema vom pune cate doua linguri in cosulete si deasupra fructele taiate. Ungem foietajul cu galbenus.

Vom coace la 220 de grade pentru aproximativ 30 de minute( mai mult sau mai putin in functie de cuptor). Cand sunt gata le desprindem usor din foaia pergament si le mutam pe un platou.

Servim apoi cu placere , sunt grozav de bune!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cosulete foietaj cu branza dulce vanilata si fructe" nu uita sa-i faci un review.
 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura saseasca cu branza dulce